POLITICA DE RETUR

Conform Ordonantei de Urgenta Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor, cumparatorul are dreptul de a se retrage dintr-un contract incheiat la  distanta in termen de 14 zile, fara invocarea vreunui motiv, incepand din ziua in care cumparatorul a intrat in posesia fizica a produsului. Notificarea retragerii din contractul la distanta se face in conditiile OUG nr. 34/2014, in scris, prin e-mail.

Produsele se returneaza fara urme de uzura, deteriorare, in ambalajele originale nedeteriorate, Produsele prezentand urme de uzura, deteriorate, nu se pot returna.

Costurile de returnare vor fi suportate de cumparator si se va folosi acelasi curier ca si la livrare.

Contravaloarea produselor comandate se va inapoia cumparatorului in termen de maxim 14 zile de la data ajungerii in depozit a produselor returnate.

Produsele care nu respecta specificatiile mentionate pe site se pot returna dupa o notificare prealabila trimisa pe email, fara costuri suplimentare. Vanzatorul, la solicitarea cumparatorului poate inlocui produsul cu unul conform, daca acest lucru este posibil sau va returna intreaga valoare achitata, in contul mentionat de acesta.

Imaginile produselor de pe site nu reprezinta fidel caracteristicile produselor: culoarea unui obiect poate avea o alta nuanta, marimea unui logo poate sa difere. Pozele postate nu reprezinta obligatii contractuale.

Garantia produselor cumparate este de 12 luni, din momentul achizitionarii lor. 

Produsele care urmeaza a fi returnate/schimbate in perioada de garantie se vor trimite la sediul vanzatorului, dupa o notificare prealabila prin email, in care sa se mentioneze defectul, insotite de o copie a facturii. Transportul va fi suportat integral de cumparator. Vanzatorul va trimite produsul inlocuit pe cheltuiala sa.

Daca la receptia produsului trimis spre retur, se constata ca defectiunea a survenit din cauza manipularii necorespunzatoare, vanzatorul nu va inlocui/returna produsul.

Utilizăm cookie-uri pentru monitorizarea traficului și o experiență de navigare cât mai plăcută. Pentru a naviga pe site-ul edituradaksha.ro trebuie sa accepti politica de utilizare a cookie-urilor si termeni si conditiile site-ului.