Cum comand?

Să plasați o comandă pe siteul edituradaksha.ro este foarte ușor, iar pașii ce trebuie urmați sunt simpli:

  1. răsfoiți siteul nostru, consultați domeniile și subdomeniile care vă interesează;
  2. o data ce ați identificat cartea/cărțile dorite, adăugati-le în coș;
  3. când sunteți sigur ca ați ales tot ce ați intenționat, vă rugăm să mai verificați înca o data coșul, să vă asigurați că ați adăugat toate cărțile, în cantitățile dorite;
  4. finalizați comanda, fie creând un cont sau pur și simplu ca vizitator;
  5. metoda de livrare folosită de siteul nostru este livrarea prin curier sau poștă. După completarea adresei, costul transportului se va adăuga automat la valoarea finală a comenzii.
  6. acceptați termenii și conditiile mentionate pe site;
  7. nu vă mai rămâne de facut, decât un ultim pas, trimitere comandă.

Cum plătesc cu cardul?

Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).

In cazul optiunii de plata ” Online prin card bancar ” veti fi redirectionat catre pagina securizata a procesatorului de plati unde veti completa un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra.

– Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului “3-D Secure” dezvoltat de organizatiile de carduri Visa/MasterCard si care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca al celor realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

– “3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului virtual.

Important de stiut! – Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision de la detinatorul de card!

Utilizăm cookie-uri pentru monitorizarea traficului și o experiență de navigare cât mai plăcută. Pentru a naviga pe site-ul edituradaksha.ro trebuie sa accepti politica de utilizare a cookie-urilor si termeni si conditiile site-ului.